fredag, august 17, 2007

Av min arm!

Efter jeg lige inden sommerferien havde et ret heftigt styrt på MTB, har min skulder ikke været helt god, men dog "brugbar".
Jeg var sammen med Laurent, Per og Per ude at træne mørkekørsel på MTB onsdag aften. I går torsdag var min skulder da godtnok rigtig øm, og her idag var den helt galt. Jeg kan faktisk ikke løfte min arm, og har ikke fået sovet ordendtlig fordi skulderen/armen gjorde ondt.

Så i morges gik jeg så den tunge gang til doktormanden, som var en kvinde. Dommen var at der heldigvis da ikke er brækket noget, men sikkert en slimsæk i skulderleddet der er betændt. Det sikkert forårsaget af styrtet og efterfølgende for hård belastning. Så medicinsk behandling og så er jeg er dømt til cykelpause en to til tre uger og hvis smerterne så er væk en langsom opstart derefter, ØV!

Så deltagelsen i 24 timersløbet i Århus næste weekend, bliver altså så uden Bruno, igen ØV, og uheldigt for mine tre holdkammerater. Jeg håber de finder en afløser for mig.

2 Comments:

Anonymous Helle said...

Øv, hvor ærgerligt!

7:35 PM  
Blogger Bruno said...

ja, jeg er godtnok også træt af det, nu var jeg lige opsat på det efter vi fandt en fjerdemand. Men de tager tre mand derop, og kører, da der er umiddelbart ikke andre der har lyst eller tid til sådan noget.

7:59 AM  

Send en kommentar

<< Home