lørdag, november 25, 2006

På mountainbike i Mordor
Der er nu kommet revolutionerende billeder frem fra de mest hemmelige arkiver.

Det viser sig at der i Mordor, og i bjergene på vej dertil fra herredet, er set ryttere. Det er dog ikke de traditionelle ryttere som vi kender fra bøgerne om ringenes herrer, men ryttere på mountainbikes. Om det er hobitter eller mennesker vides dog ikke med sikkerhed, men hvis det er hobitter er cyklerne ihvertfald i size extra small.

Billederne har indtil nu været hemmeligholdt for ikke at vække vrede hos herskeren af Mordor, som sansynligvis ikke har givet tilladelse til denne form for aktivitet i naturen. Det forlyder dog fra en kilde hvis navn der her ikke kan gengives, at rytterne er tæt på målet, og fortsætter uanset de farer der måtte komme i vejen for dem.

Hvilket cykelmærke der benyttes har indtil nu ikke været muligt at konstatere, men hvis der dukker nærbilleder op vil det nok ikke være usansynligt om der er noget product placement med i spillet. Her på Transalp 2008 redaktionen er der sat folk på opgaven, for at undersøge om de to ryttere når til vejs ende for at kaste det udvalgte objekt i det brændende bjerg, for igen at få fred og jorden dermed bliver et bedre sted for både hobitter og mennesker.

1 Comments:

Blogger Lizelotte said...

Det er sq da de to små hobitter Bruno-dreng og Onkel C, som er på vej til dommedagsbjerget for at få destrueret den frygtelige ring ... som muligvis er smedet i Vanadis 4?

10:41 PM  

Send en kommentar

<< Home