lørdag, august 23, 2008

7 og sidste dag.

Endnu "an easy day". Vi lagde ud med at køre direkte ud fra hotellet, og så op af et bjerg med omkring 600 grushøjdefætre. Så ned ad noget der kunne minde om noget næsten lodret der skulle forestille en skovsti. Det endte ogå med at vi klatrede ved at holde fast på cyklen med en hånd og nogle grene med den anden, og måtte hjælpe hinanen med cyklerne det sidste lodrette stykke. Vi manglede bare rebet for at det blev til rapelling.

Vel ned var det videre sydpå forbi Molvenosøen ned mod Riva. Her kørte vi igennem et meget smukt landskab med dybe kløfter og høje næsten lodrette bjergvægge.

Efter et par gode trails med masser af møgsten, altså ikke sådan små sten, men nogle fra 5-25 cm størrelse, nåede vi til byen Arco. Her stoppede vi ved et pizzaria hvor vi købte pizzslices som vi nød på trappetrinene til fontænen på piazzaen.

Så var det ud af en cykelsti, og efter 5 km var vi i Riva. Der var håndtryk me lykkeønskning om en godt gennemført transalp fra turguide Bernd.

Dagens tal: 70 km og 940 højdefætre.

Traditionen tro efter en gennemført Transalptur skal man jo bade i Gardasøen, men kun Thomas, Bernd og jeg hoppede dog i baljen. Vandet var dog lækkert, og ikke spor koldt.

Det skal her siges at ca. 3 km før Riva begyndte det at regne, så efter en syvdages tur i tørvejr må vi sige at vi har været usædvanlig heldige med vejret.

Afslutningen foregik på Mackies Bike & Coffie, hvor der var champagne til os alle. Det sad vi så og nød under markisen alt imens det styrtregnede og tordnede.

I skrivende stund er vi ved Brennerpasset og det har regnet kraftigt helt fra Riva. Tastefejl skyldes primært at bussen her hopper op og ned imens jeg forsøger at skrive.

Imorgen engang er vi hjemme hvilket vi glæder os rigtig meget til. Det har været en fantastisk tur, en i særklasse udfordring for os og generelt en stor oplevelse. Men syv dage er også nok, og mon ikke der lige går et par dage inden vi skal på cyklen igen.

Transalphilsen til jer som havde lyst til at læse med om vores tur, fra Carsten og Bruno.

PS! En opsamling af turen med lidt photos vil komme om nogle gage.

1 Comments:

Blogger Lizelotte said...

Stort til lykke, drenge - I er dælme godtnok rigtig rigtig tuffe!

Bruno - det bliver dejligt at få dig hjem igen :-)

6:05 PM  

Send en kommentar

<< Home