onsdag, august 20, 2008

4. dag

Idag var vi stillet i udsigt at det skulle være en "easy day". Vi startede med at køre ned gennem dalen på næsten flad vej vel en ca 40 km med høj fart og en enkelt afstikker til et stykke singletrack på midtvejen. Vi kørte næsten hele tiden gennem æbleplantager og blev flere gange oversprøjtet af vandkanoner.

Efter en cappuchinopause på en lille bar, skulle vi lige op af et enkelt bjerg på 1400 højdemeter. På toppen var der nudelsuppe og cola til drengene her på restaurant Natursee Alm. Så var det ellers nedad med masser af vilde nedkørsler på singletrails. Vores teknik bliver testet, og ikke mindst forbedret.

Vi sluttede i byen Meran list nordvest for Bolzano, hvor vi er inlogeret på et hotel midt i en æbleplantage.

Aftensmaden var "der grosse grillplatte für zwei personen, med alkoholfri weissbeer og efterfølgende afpelstrudel mit vanilieneis". Selvom vi jo er i Italien, er vi jo også i Sydtirol, som faktisk minder mest om Østrig.

Dagens tal:
89 km, og 1750 højdemeter. Vi var afsted fra kl ca. 9 til 17, så dagen blev da ihvertfald kortere end de to forgående.

Imorgen bliver vist en lang dag igen, fetr hvad vores turguide Bernd siger.

Hvilken cykel skal man have til sådan noget kørsel her? Det er jo et temperament spørgsmål om man vil køre hardtail eller fully. Men jeg er ikke i tvivl,et skal være en så let som mulig cykel. Vores turguide og hans "lærling kører begge hardtail, og blandt deltagerne er vi tre af hver type.

Jeg er personlig ikke i tvivl, jeg vil gerne have cyklen så let som mulig da den tid vi kører opad er meget længere end nedad, men selvfølgelig har fullyerne en fordel når det går nedad. Som vi så siger når vi starter en nedkørsel, "Fullys first".

Imorgen er det så sydpå til det "rigtige" Italien.

1 Comments:

Blogger Lene said...

de æbleplantager kørte vi også mellem :-)
Forsat god tur

1:32 PM  

Send en kommentar

<< Home